Restaurace je právě zavřena

Navigace

Velikonoční menu

Zveme Vás na Velikonoční menu našeho šéfkuchaře Jana Kaplana.

Těšíme se na Vás!

Předkrmy

  • Šunka z králíka, ředkvičky,
    marinovaná hořčice a špenát
  • Salát s pošírovaným vejcem,
    kedlubnou a pohankou
  • Zadělávaný bio kůzlečí pajšl,
    tvarohový knedlík a čerstvá majoránka

Polévka

  • Jarní krémová polévka
    s vinaigrettem z naměkko vařených vajec

Hlavní chody

  • Bramborové nočky se špenátem
    a pošírovaným vejcem, bryndza a křupavá pohanka
  • Farmářské dušené jehněčí se špenátem,
    bramborovými nočky a šalotkové kroužky
  • Králičí řízek, bramborová kaše
    a hlávkový salát se špekem

Dezert

  • Medové jidáše s
    vanilkovou zmrzlinou a rozinkami

Kontakty


Odebírejte novinky na svůj e-mail