Zimní menu
Předkrmy
Hovězí tartar s konfitovanou šalotkou, lanýžovým olejem a žitným chlebem | 245,- |
---|---|
Šneci po burgundsku, máslo s pastisem, crostiny | 235,- |
Podzimní salát z pečené dýně Hokaido, dresink z sherry octa a lesního medu, sýr Rocquefort a semínka (V) | 185,- |
Polévky
Hovězí vývar z oháňky, tyrolský knedlíček s masem a bylinky | 99,- |
---|---|
Polévka dle denní nabídky |
Hlavní chody
Zapečené “francouzské” brambory, karamelizovaná cibule, pudink s parmezánem a sýr Reblochon (V) | 285,- |
---|---|
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divokými brusinkami a šlehačkou | 345,- |
Řízek z daňka, bramborová kaše a salát z bílé ředkve | 365,- |
Divoká kachna na dva způsoby, batáty, žlutá mrkev a černý rybíz | 495,- |
Steak z hovězí svíčkové, houbové pyré s miso pastou, ragú z červené řepy a krokety | 595,- |
– extra s grilovaným plátkem foie gras 80g | 199,- |
Dezerty
Koňaková “špička”, čokoládová zmrzlina, sušenka a fazole tonka | 189,- |
---|---|
Cheesecake s řeckým jogurtem a bílou čokoládou | 145,- |
Sýry a pečivo
Variace francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera a domácím chutney | 295,- |
---|---|
Košíček domácího pečiva se slaným máslem (pro 2 osoby) | 50,- |