Navigace

Zimní menu

Předkrmy

Hovězí tartar s konfitovanou šalotkou, lanýžovým olejem a žitným chlebem

245,-

Šneci po burgundsku, máslo s pastisem, crostiny

235,-

Podzimní salát z pečené dýně Hokaido, dresink z sherry octa a lesního medu, 
sýr Rocquefort a semínka (V)

185,-

Polévky

Hovězí vývar z oháňky, tyrolský knedlíček s masem a bylinky

99,-

Polévka dle denní nabídky

Hlavní chody

Zapečené “francouzské” brambory, karamelizovaná cibule, pudink 
s parmezánem a sýr Reblochon (V)

285,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divokými brusinkami a šlehačkou

345,-

Řízek z daňka, bramborová kaše a salát z bílé ředkve

365,-

Divoká kachna na dva způsoby, batáty, žlutá mrkev a černý rybíz

495,-

Steak z hovězí svíčkové, houbové pyré s miso pastou, ragú z červené řepy a krokety

595,-
– extra s grilovaným plátkem foie gras 80g199,-

Dezerty

Koňaková “špička”, čokoládová zmrzlina, sušenka a fazole tonka

189,-

Cheesecake s řeckým jogurtem a bílou čokoládou

145,-

Sýry a pečivo

Variace francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera a domácím chutney295,-
Košíček domácího pečiva se slaným máslem (pro 2 osoby)50,-


Odebírejte novinky na svůj e-mail