Navigace

Letní menu

Letní menu

Předkrmy a polévky

Kachní kroketa, uzená jablka, škvarky a omáčka Perigord (1,3,7,9) 295,-
Raviola z uzeného kapra, cherry rajčata, taleggio pěna, zelený pepř a koprový beurre blanc (1,3,4,7,9) 245,-
Hovězí jazyk, paprika, majonéza z černého česneku a krutony (1,3,7,9) 265,-
“Caprese”, burrata, bazalka, balsamico a grissini (V) (1,3,7,9) 245,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-
Vývar z oháňky, smažený žloutek, maso, zelenina a libečkový olej (1,3,7,9) 165,-
Šafránové velouté, slávky, rajčatový tatar a řeřicha (2,4,7,9,14) 195,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Telecí rib-eye steak, tartiflette, fazolky a omáčka madeira (7,9) 585,-
Srnčí steak, cuketa, pohanka a rozmarýnová omáčka (7,9) 445,-
Variace králíka, petrželové kroupy, lardo a citrónová omáčka (1,3,7,9) 415,-
Roláda z kukuřičného kuřete, hrášek, cherry rajčata, pinie a kmínová omáčka (3,7,8,9) 395,-
Vepřová pluma, mrkev, čekankové chutney a calvados omáčka (7,9) 395,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 425,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

425,-

Gratinovaná zelenina “mornay”, omáčka z pečeného česneku a podmáslové bulky (V) (1,3,7)

345,-

Dezerty a sýry

Čokoládová sféra, meruňky, máta a pistácie (7,8) 245,-
Estragonový mousse, pošírované kdoule, zázvorová sušenka a hruškový sorbet (1,3,7,9) 245,-

Variace sorbetů s Proseccem21

215,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 365,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 385,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail