Navigace

Podzimní menu

Podzimní menu

Předkrmy a polévky

Zvěřinová variace, šípek, rakytník, cibulová marmeláda s rybízem, kerblíkové pesto a fenyklový chléb

(1,3,7,8,9)

285,-

„Tête de veau“ – Terina z telecí hlavy, remuláda ze zeleného pepře, nakládaná zelenina a bageta (1,3,7,10)

265,-

Smažený jehněčí brzlík, brambory v popelu, krém z topinambur a perigord omáčka (1,3,7,9)

285,-

Kroketa z kozího sýra, variace řepy, perník, griliáš a mátové pesto (1,3,7,8,9) (V)

245,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-

Slepičí vývar, masová kroketa s houbami, šalvějí a zelenina na másle (1,3,7,9)

165,-

Kaštanový krém, kravský sýr a lanýže (7,9)

195,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  

Steak z hovězí svíčkové v guanciale, bramborová terina, šalotky ve víně a pepřová omáčka (3,7,9,10)

625,-

Variace z perličky, dýně, škvarky a omáčka s vlašskými ořechy (1,3,7,8,9)

395,-

Selečí kotleta, pyré z pečeného česneku, květák a rozmarýnová omáčka (7,9)

425,-

Hovězí karabáček, celerové pyré, růžičková kapusta a slanina (7,9)

425,-

Kančí se šípkovou omáčkou, kaštanová nádivka a kadeřávek (1,3,7,8,9)

445,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 425,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

425,-

Pastiňákové risotto, petrželové pesto, modrý sýr a vlašské ořechy (7,8,9) (V)

345,-

Dezerty a sýry

Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7)

245,-

„Koňaková špička“ – rumová espuma s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7,8)

245,-

Variace sorbetů s Proseccem21

215,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 365,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 385,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail