Podzimní menu
Podzimní menu
Předkrmy a polévky
|
Zvěřinová variace, šípek, rakytník, cibulová marmeláda s rybízem, kerblíkové pesto a fenyklový chléb (1,3,7,8,9) |
285,- |
|
„Tête de veau“ – Terina z telecí hlavy, remuláda ze zeleného pepře, nakládaná zelenina a bageta (1,3,7,10) |
265,- |
|
Smažený jehněčí brzlík, brambory v popelu, krém z topinambur a perigord omáčka (1,3,7,9) |
285,- |
|
Kroketa z kozího sýra, variace řepy, perník, griliáš a mátové pesto (1,3,7,8,9) (V) |
245,- |
|---|---|
| Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
|
Slepičí vývar, masová kroketa s houbami, šalvějí a zelenina na másle (1,3,7,9) |
165,- |
|
Kaštanový krém, kravský sýr a lanýže (7,9) |
195,- |
Hlavní chody
| Ryba dne viz denní menu | |
|---|---|
|
Steak z hovězí svíčkové v guanciale, bramborová terina, šalotky ve víně a pepřová omáčka (3,7,9,10) |
625,- |
|
Variace z perličky, dýně, škvarky a omáčka s vlašskými ořechy (1,3,7,8,9) |
395,- |
|
Selečí kotleta, pyré z pečeného česneku, květák a rozmarýnová omáčka (7,9) |
425,- |
|
Hovězí karabáček, celerové pyré, růžičková kapusta a slanina (7,9) |
425,- |
|
Kančí se šípkovou omáčkou, kaštanová nádivka a kadeřávek (1,3,7,8,9) |
445,- |
| Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 425,- |
|
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
425,- |
|
Pastiňákové risotto, petrželové pesto, modrý sýr a vlašské ořechy (7,8,9) (V) |
345,- |
Dezerty a sýry
|
Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
245,- |
|
„Koňaková špička“ – rumová espuma s čokoládovou zmrzlinou (1,3,7,8) |
245,- |
|
Variace sorbetů s Proseccem21 |
215,- |
|---|---|
| Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 365,- |
| Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 385,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.













