Navigace

Jarní menu

Jarní menu

Předkrmy a polévky

Galantina z křepelky s vejcem 63,5°C, špenát, šafránová aioli, pancetta, granátové jablko a chips z žitného chleba (1,3,7,8) 265,-
Telecí tartar, řeřicha, konfitovaný žloutek, zelený chřest a brioška (1,3,7) 245,-
Listový salát s cherry rajčaty, kozím sýrem, perníkem a grepový dresink (V) (1,3,7) 225,-
Králičí pralinka, pohanka, ředkvičky, potočnice, dijonská majonéza, gougères a omáčka demi glace (1,3,7,9,10) 245,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-

Hovězí vývar, maso, smrže a zelenina (7,9)

145,- 
Kulajda s pošírovaným vejcem (V) (1,3,7,9) 135,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Telecí rib-eye, bramborové rosti, jarní cibulka a taleggio omáčka (3,7,9)
+ extra s grilovaným plátkem foie gras 80 g
495,-
299,-

Kukuřičné kuře, hrášek, salát ze sušených rajčat a omáčka s lardem (3,7,9)

385,-

Hovězí žebro, krémová polenta, grilované baby papriky a balsamico omáčka (3,7,9)

385,-
Selečí kotleta, ricottové noky, mangold a smržová omáčka (1,3,7,9) 425,-
Vepřový jazyk, mandlové krokety, kedlubnové zelí, zlaté rozinky a omáčka se šalvějí (1,3,7,8,9) 345,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 395,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

395,-

Pažitkové krupeto, buvolí mozzarella s piniové ořechy (V) (1,7,8,9)

325,-

Dezerty a sýry

Variace větrníků – rebarbora, bílá čokoláda, nugát a chantilly (1,3,7) 245,-
Jahodová Pavlova s bazalkou (3,7) 245,-

Variace sorbetů s Proseccem

195,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 345,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 365,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail