Jarní menu
Jarní menu
Předkrmy a polévky
Galantina z křepelky s vejcem 63,5°C, špenát, šafránová aioli, pancetta, granátové jablko a chips z žitného chleba (1,3,7,8) | 265,- |
---|---|
Telecí tartar, řeřicha, konfitovaný žloutek, zelený chřest a brioška (1,3,7) | 245,- |
Listový salát s cherry rajčaty, kozím sýrem, perníkem a grepový dresink (V) (1,3,7) | 225,- |
Králičí pralinka, pohanka, ředkvičky, potočnice, dijonská majonéza, gougères a omáčka demi glace (1,3,7,9,10) | 245,- |
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
Hovězí vývar, maso, smrže a zelenina (7,9) |
145,- |
Kulajda s pošírovaným vejcem (V) (1,3,7,9) | 135,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Telecí rib-eye, bramborové rosti, jarní cibulka a taleggio omáčka (3,7,9) + extra s grilovaným plátkem foie gras 80 g |
495,- 299,- |
Kukuřičné kuře, hrášek, salát ze sušených rajčat a omáčka s lardem (3,7,9) |
385,- |
Hovězí žebro, krémová polenta, grilované baby papriky a balsamico omáčka (3,7,9) |
385,- |
Selečí kotleta, ricottové noky, mangold a smržová omáčka (1,3,7,9) | 425,- |
Vepřový jazyk, mandlové krokety, kedlubnové zelí, zlaté rozinky a omáčka se šalvějí (1,3,7,8,9) | 345,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 395,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
395,- |
Pažitkové krupeto, buvolí mozzarella s piniové ořechy (V) (1,7,8,9) |
325,- |
Dezerty a sýry
Variace větrníků – rebarbora, bílá čokoláda, nugát a chantilly (1,3,7) | 245,- |
---|---|
Jahodová Pavlova s bazalkou (3,7) | 245,- |
Variace sorbetů s Proseccem |
195,- |
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 345,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 365,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.