Sezónní menu
Letní menu
Předkrmy a polévky
Hovězí dršťky, cherry rajčata, guanciale, pecorino a marinovaná zelenina | 245,- |
---|---|
Ceviche z dorády, quinoa salát, grepový dresink a padrone papričky | 285,- |
Rajčatová variace, buvolí mozzarella, bazalka a redukce z bílého balsamica (V) | 245,- |
Terina z foie gras, pistáciový krokant, meruňky a domácí brioška | 345,- |
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osob | 495,- |
Telecí vývar, maso , zelenina, konfitovaný žloutek a libeček |
145,- |
Krém z pečených paprik, pěna z feta sýra, slunečnicové semínko a bylinky (V) |
115,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Steak z hovězí svíčkové, bramborové rösti, fazolky v pancettě a omáčka Madeira + extra s grilovaným plátkem foie gras 80 g |
665,- 299,- |
Variace z křepelky, batátové pyré, pečené portobello a citronový demi glace |
565,- |
Grilovaná chobotnice, citronové arancini, tatar z kumato rajčat a omáčka Bloody Mary |
465,- |
Králičí piccata, cannelloni s liškami, šalvějí, ricottou a omáčka ze sušené šunky | 425,- |
“Porchetta”, špenátové soté, šafránová aioli, focaccia a rozmarýnová šťáva | 385,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem | 395,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka |
395,- |
Gorgonzola ve filo těstě, salát julienne s meduňkou a gel z granátového jablka (V) |
295,- |
Dezerty a sýry
Variace čokolády a kompot z lesního ovoce | 245,- |
---|---|
“Red velvet” a malinový sorbet | 235,- |
Variace sorbetů s Proseccem |
195,- |
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 345,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem | 365,- |
Koukněte také na naše denní menu a speciální nabídku zde.