Denní nabídka a Francouzské hody
Denní nabídka 6.1. – 10.1.
Předkrmy a polévky
Salát z černé čočky, marinovaná zelenina, uzený pstruh a šafránová aioli (3,4,7,9) | 265,- |
---|---|
Hovězí carpaccio, rukolové pesto, karamelizované citrusy a ciabatta (1,3,7,8) | 265,- |
Kaštanové cappuccino s lanýži (V) (7,8,9) | 145,- |
Hlavní chody
Hřbet z tresky obecné, dýňové risotto, růžičková kapusta, beurre noisette s pecorinem a choron omáčka (3,4,7,9,12) |
525,- |
---|---|
Zvěřinové ravioli, houbové ragú, cibulová marmeláda a rozmarýnový demi glace (1,3,7,9,12) | 385,- |
Dezerty
Čokoládová sféra (1,7,8) |
245,- |
---|
Business lunch
Kaštanové cappuccino s lanýži (V) (7,8,9) | |
---|---|
Zvěřinové ravioli, houbové ragú, cibulová marmeláda a rozmarýnový demi glace (1,3,7,9,12) | |
Čokoládová sféra (1,7,8) |
2 chody 495,-
3 chody 595,-
Francouzské hody 10.1. – 12.1.
Předkrmy a polévky
Terina z telecí hlavy, dijonská hořčice, estragon, šalotka a fenyklový chléb (1,3,7,9,10,12) | 265,- |
---|---|
Vejce Benedikt se šunkou či lososem (1,3,4,7,12) | 245,- |
Steak tartare s konfitovaným žloutkem, morkem a kvaskový chléb (1,3,7,10) | 245,- |
Rybí provensálská polévka s bylinkovou bagetou a česnekovým aioli (1,2,3,4,7,9,12) |
165,- |
Hlavní chody
Kohout na víně a bramborové pyré, glazovaná zelenina (3,7,12) | 385,- |
---|---|
Kralík á la Dijon, bylinkové noky a růžičková kapusta (1,3,7,9,10) | 385,- |
Smažený jehněčí brzlík, topinambur, červená řepa a omáčka s černými lanýži (1,3,7,9,12) |
385,- |
Grilovaná telecí játra, bramborový fondant, chutney z bílé čekanky a kaparová remuláda (1,3,7,9,12) | 365,- |
Bisque s mořskými plody a sépiové tagliatelle | 525,- |
Dezerty
Eclaire, krém z bílé čokolády, pistacie a pošírovaná hruška (1,3,7,12) | 245,- |
---|
Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.
Budeme se těšit na vaši návštěvu!
Podívejte se také na naše sezónní menu zde.