Denní menu 22.7. - 26.7.
Denní Menu 22.7. – 26.7.
Předkrmy a polévky
Bruschetta se salsicciou, houby, fontina a rukola (1,3,7,9) | 265,- |
---|---|
Gazpacho s tatarem z pečených paprik, gorgonzola ve filo těstě (1,7,9) | 225,- |
Hráškový krém s marinovaným lososem (4,7,9) |
145,- |
Hlavní chody
Grilovaná chobotnice, cassoulet, chorizo a omáčka demi glace (2,7,9) | 545,- |
---|---|
Belgický tartar, hranolky a salát (3,7,10) | 265,-/365,- |
Mořský vlk s caponatou a bylinkový buerre blanc (4,7,9) | 425,- |
Supreme z kukuřičného kuřete, variace květáku, marinované šalotky a citronový demi glace (7,9) |
395,- |
Dezert
Lívance s lesním ovocem, javorovým sirupem a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) |
245,- |
---|
Business Lunch Menu 22.7. – 26.7.
všední dny 12:00 – 15:00
Hráškový krém s marinovaným lososem (4,7,9) | |
---|---|
Supreme z kukuřičného kuřete, variace květáku, marinované šalotky a citronový demi glace (7,9) | |
Lívance s lesním ovocem, javorovým sirupem a vanilkovou zmrzlinou (1,3,7) |
2 chody 495,-
3 chody 595,- |
Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.
Budeme se těšit na vaši návštěvu!
Podívejte se také na naše sezónní menu zde.