Denní nabídka, Business Lunch, Festival chřestu
FESTIVAL CHŘESTU 16. – 19.5.
startujeme v pátek v 17:00
Předkrmy a polévky
Uzená treska, chřestový tatar, cherry rajčata, ředkvičky, pažitková majonéza a fenyklový chléb (1,3,4,7) | 265,- |
Tatar klasik a topinky na sucho (1,3,7,10) | 245,- |
Chřestový krém, uzený pstruh a škvarky (1,4,7,9) | 165,- |
Chřestový krém s burratou (1,7,9) | 145,- |
Hlavní chody
Grilovaný pstruh, gratinovaný chřest, petrželové brambory a vierge omáčka (3,4,7,9) | 445,- |
Telecí hanger steak, gratinovaný chřest, mesclun salát a omáčka Bordelaise (3,7,9) | 395,- |
Roláda z kukuřičného kuřete, chřestové ragú, grenaille a omáčka z vlašských ořechů (3,7,8,9) | 395,- |
Supreme z perličky, pastiňákové pyré, šalotky ve víně a omáčka demi glace (7,9) | 425,- |
Tatar klasik a topinky na sucho (1,3,7,10) | 385,- |
Chřestové risotto, bylinkové pesto, burrata a česnekové krutony (1,3,7,9) | 385,- |
Dezerty
Jahodové knedlíky, bombardino omáčka a bazalkový cukr (1,3,7) | 265,- |
---|
Business lunch menu
Menu
2 chody 495,-
3 chody 595,- |
Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.
Podívejte se také na naše sezónní menu zde.
Budeme se těšit na vaši návštěvu!