Navigace

Denní menu 23. 2. - 1. 3.

Business Lunch Menu 26.2. – 1.3.
12:00 – 15:00
Krém z pečeného česneku, kančí pršut a řeřichový olej (7,9)
Grilovaný vepřový jazyk, ricottové noky, houbové ragú a estragonová omáčka (1,3,7,9)

Mučenkové crème brûlée s pistáciemi (3,7,8)

2 chody 495,-

3 chody 595,-

Denní menu 23.2. – 1.3.

Předkrmy a polévky

Tatar „klasik“ a topinky na sádle (1,3,7,9) 225,-
Krém z pečeného česneku, kančí pršut a řeřichový olej (7,9) 125,-

Hlavní chody

Parmice nachová, salát z černé čočky a omáčka beurre blanc (4,7,9) 425,-
Grilovaný vepřový jazyk, ricottové noky, houbové ragú a estragonová omáčka (1,3,7,9) 365,-
Tatar „klasik“ a topinky na sádle (1,3,7,9) 365,-

Dezert

Mučenkové crème brûlée s pistáciemi (3,7,8) 225,-
Denní menu 1.3. – 8.3.

Předkrmy a polévky

Uzený pstruh, topinamburová remuláda, zelené jablko, rakytník a žitný chléb (1,3,4,7) 245,-
Tatar „klasik“ a topinky na sádle (1,3,7,9) 225,-
Kulajda s houbami a pošírovaným vejcem (3,7,9) 125,-

Hlavní chody

Telecí hanger steak, batátové pyré, mladý hrášek a omáčka demi glace (7,9) 385,-
Králičí hřbet v pancettě, arancini, pórkové pyré a omáčka s chorizem (1,3,7,9) 385,-
Hovězí žebro, grilovaná polenta, salát z pečených paprik a balsamico omáčka (7,9) 365,-
Tatar „klasik“ a topinky na sádle (1,3,7,9) 365,-

Dezert

Tvarohové knedlíky s nugátem, zmrzlina a pomerančový krém (1,3,7) 225,-

Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Podívejte se také na naše sezónní menu zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail