Navigace

Denní menu

Denní menu

Předkrmy a polévky

Salát nicoise s filírovaným tuňákem, křepelčí vejce, fazolky, grenaille a hořčičný dresink 325,-

Polévka vichyssoise, bramborová sláma a křepelčí vejce

155,- 

Hlavní chody

Filet z pražmy královské, kaponáta, bazalkové pesto a olivová tapenáda 485,-

Telecí osso bucco, estragonové arancini a bylinková gremolata

545,-

Telecí hanger steak „veverka“, tartifflette, glazované šalotky, morek, pažitka a omáčka bordelaise

575,-

Dezerty a sýry

Variace crème brûlée s ovocem 235,-
Tvarohové knedlíky plněné meruňkami s anglickým krémem 235,-
Bailey’s panna cotta a želé z tmavé čokolády 225,-

Variace francouzských sýrů s domácím chutney

325,-


Odebírejte novinky na svůj e-mail