Letní menu
Letní menu
Předkrmy a polévky
Kachní kroketa, uzená jablka, škvarky a omáčka Perigord (1,3,7,9) | 295,- |
Raviola z uzeného kapra, cherry rajčata, taleggio pěna, zelený pepř a koprový beurre blanc (1,3,4,7,9) | 245,- |
Hovězí jazyk, paprika, majonéza z černého česneku a krutony (1,3,7,9) | 265,- |
“Caprese”, burrata, bazalka, balsamico a grissini (V) (1,3,7,9) | 245,- |
---|---|
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
Vývar z oháňky, smažený žloutek, maso, zelenina a libečkový olej (1,3,7,9) | 165,- |
Šafránové velouté, slávky, rajčatový tatar a řeřicha (2,4,7,9,14) | 195,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Telecí rib-eye steak, tartiflette, fazolky a omáčka madeira (7,9) | 585,- |
Srnčí steak, cuketa, pohanka a rozmarýnová omáčka (7,9) | 445,- |
Variace králíka, petrželové kroupy, lardo a citrónová omáčka (1,3,7,9) | 415,- |
Roláda z kukuřičného kuřete, hrášek, cherry rajčata, pinie a kmínová omáčka (3,7,8,9) | 395,- |
Vepřová pluma, mrkev, čekankové chutney a calvados omáčka (7,9) | 395,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 425,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
425,- |
Gratinovaná zelenina “mornay”, omáčka z pečeného česneku a podmáslové bulky (V) (1,3,7) |
345,- |
Dezerty a sýry
Čokoládová sféra, meruňky, máta a pistácie (7,8) | 245,- |
Estragonový mousse, pošírované kdoule, zázvorová sušenka a hruškový sorbet (1,3,7,9) | 245,- |
Variace sorbetů s Proseccem21 |
215,- |
---|---|
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 365,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 385,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.