Denní nabídka, Business Lunch
Denní nabídka 24.11. – 28.11.
Předkrmy
|
Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9) |
165,- |
| Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)
|
265,- |
Hlavní chody
|
Grilovaný candát, bylinkové krupeto a škvarky (1,4,7) |
465,- |
|
Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9) |
395,- |
|
Telecí hanger steak, grenaille, zelené fazolky a bordelaise omáčka (7,9) |
445,- |
|
Slávky a la dijon s bagetou/hranolky (7,9,14) |
425,- |
| Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)
|
395,- |
Dezerty
|
Čokoládová panna cotta s karamelem, lískové ořechy a zakysaná smetana (1,3,7,8) |
245,- |
Business lunch 24.11. – 28.11.
Menu
|
Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9) *** Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9) *** Čokoládová panna cotta s karamelem, lískové ořechy a zakysaná smetana (1,3,7,8) |
|
|
|
2 chody 495,- 3 chody 595,- |