Denní nabídka, Business Lunch, Šnečí hody
Denní nabídka Foie gras & Lanýže 8.12. – 12.12.
Předkrmy
|
Vývar z oháňky, maso, zelenina, foie gras a lanýže (1,3,7,9) |
195,- |
|
Kachní krokety, pyré z černého kořene, fíky a omáčka perigord (1,7,9) |
265,- |
| Pomalu pečený telecí hřbet, houby, lanýžová majonéza, kerblíkové pesto a česnekové krutony (1,3,7) | 265,- |
Hlavní chody
|
Jelení hřbet Rossini, variace řepy, řůžičková kapusta a omáčka s vlašskými ořechy (7,8,9) |
645,- |
|
Telecí rib-eye, bramborová terina, fazolky a omáčka beurre blanc s foie gras a lanýži (7,9) |
625,- |
| Variace z mořského ďasa, dýně, růžičková kapusta a lanýžový buerre noisette (3,4,7,8,9)
|
565,- |
| Lanýžové risotto, burrata a karamelizované kaštany (7,9) | 395,- |
Dezerty
|
Foie gras crème brûlée se šípkem a rakytníkem (3,7) |
285,- |
Business lunch 8.12. – 12.12.
Menu
|
Slepičí vývar, masová kroketa s houbami, šalvějí a zelenina na másle (1,3,7,9) *** Lanýžové risotto, burrata a karamelizované kaštany (7,9) *** Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
|
|
|
2 chody 495,- 3 chody 595,- |
Šnečí hody 18.12. – 23.12.
Předkrmy
|
Krém z topinamburu a šneci v tempuře (1,3,7,9) |
165,- |
|
Galantina z perličky se šneky, variace z řepy, gougères a majonéza z pečeného česneku (1,3,7,9) |
245,- |
Hlavní chody
|
Šneci po burgundsku s bagetou (1,3,7) |
295,- |
|
Šneci po štýrsku a pivní chléb (1,3,7) |
295,- |
| Vol-au-vent se šneky, špenát, kadeřávek, celerový krém a kardamomová omáčka (1,3,7,9,12)
|
365,- |
Dezerty
|
Švestková tartaletka, skořicový krém, meringue a griliáš (1,3,7,8) |
245,- |
Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.
Podívejte se také na naše sezónní menu zde.
Budeme se těšit na vaši návštěvu!