Denní nabídka, Business Lunch, Foie gras & Lanýže
Denní nabídka 1.12. – 5.12.
Předkrmy
|
Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9) |
165,- |
| Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)
|
265,- |
Hlavní chody
|
Sépiové risotto s tuňákem, slávkami a rajčaty (1,2,4,7,8) |
465,- |
|
Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9) |
395,- |
| Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)
|
395,- |
Dezerty
|
Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
245,- |
Business lunch 1.12. – 5.12.
Menu
|
Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9) *** Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9) *** Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
|
|
|
2 chody 495,- 3 chody 595,- |
Foie gras & Lanýže 5.12. – 7.12.
Předkrmy
|
Vývar z oháňky, maso, zelenina, foie gras a lanýže (1,3,7,9) |
195,- |
|
Kachní krokety, pyré z černého kořene, fíky a omáčka perigord (1,7,9) |
265,- |
| Pomalu pečený telecí hřbet, houby, lanýžová majonéza, kerblíkové pesto a česnekové krutony (1,3,7) | 265,- |
Hlavní chody
|
Jelení hřbet Rossini, variace řepy, řůžičková kapusta a omáčka s vlašskými ořechy (7,8,9) |
645,- |
|
Telecí rib-eye, bramborová terina, fazolky a omáčka beurre blanc s foie gras a lanýži (7,9) |
625,- |
| Variace z mořského ďasa, dýně, růžičková kapusta a lanýžový buerre noisette (3,4,7,8,9)
|
565,- |
| Lanýžové risotto, burrata a karamelizované kaštany (7,9) | 395,- |
Dezerty
|
Foie gras crème brûlée se šípkem a rakytníkem (3,7) |
285,- |
Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.
Podívejte se také na naše sezónní menu zde.
Budeme se těšit na vaši návštěvu!