Navigace

Denní nabídka, Business Lunch, Foie gras & Lanýže

Denní nabídka 1.12. – 5.12. 

Předkrmy

Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9)

165,-
Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)

 

265,-

Hlavní chody

Sépiové risotto s tuňákem, slávkami a rajčaty (1,2,4,7,8)

465,-

Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9)

395,-
Belgický tatar, hranolky a salát (3,7,10)

 

395,-

Dezerty

Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7)

245,-

Business lunch 1.12. – 5.12.

Menu

Dýňový krém a koláčky z červené čočky (3,7,9)

***

Uzená vepřová pluma, „houbový kuba“, pyré z černého kořene a majoránková omáčka (1,7,9)

***

Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7)

 

2 chody 495,-

3 chody 595,-

Foie gras & Lanýže 5.12. – 7.12. 

Předkrmy

Vývar z oháňky, maso, zelenina, foie gras a lanýže (1,3,7,9)

195,-
 

Kachní krokety, pyré z černého kořene, fíky a omáčka perigord (1,7,9)

265,-
Pomalu pečený telecí hřbet, houby, lanýžová majonéza, kerblíkové pesto a česnekové krutony (1,3,7) 265,-

Hlavní chody

Jelení hřbet Rossini, variace řepy, řůžičková kapusta a omáčka s vlašskými ořechy (7,8,9) 

645,-

Telecí rib-eye, bramborová terina, fazolky a omáčka beurre blanc s foie gras a lanýži (7,9)

625,-
Variace z mořského ďasa, dýně, růžičková kapusta a lanýžový buerre noisette (3,4,7,8,9)

 

565,-
Lanýžové risotto, burrata a karamelizované kaštany (7,9) 395,-

Dezerty

Foie gras crème brûlée se šípkem a rakytníkem (3,7)

285,-

Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.

Podívejte se také na naše sezónní menu zde.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!



Odebírejte novinky na svůj e-mail