Denní nabídka, Business Lunch, Svatomartinské husí hody, Zvěřinové hody
Business lunch 3.11. – 7.11.
Menu
|
„Tête de veau“ – Terina z telecí hlavy, remuláda ze zeleného pepře, nakládaná zelenina *** Hovězí karabáček, celerové pyré, růžičková kapusta a slanina (7,9) *** Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
|
|
|
2 chody 495,- 3 chody 595,- |
Zvěřinové hody 7.11. – 9.11.
Předkrmy
|
Zvěřinový vývar, ricottové noky s houbami, majoránka a zelenina (1,3,7,9) |
165,- |
|
Zvěřinová variace, šípek, rakytník, cibulová marmeláda s rybízem, kerblíkové pesto a fenyklový chléb (1,3,7,8,9) |
285,- |
|
Konfitovaná líčka z divočáka se zeleninou, libečkové pesto, česneková majonéza a slaninový crumble (1,3,7,9) |
245,- |
|
Zvěřinové ragú s brusinkami a perníkem, kukuřičný krém a fava fazole (1,3,7,9) |
265,- |
Hlavní chody
|
Roláda ze zaječího stehna, bramborové placky, růžičková kapusta a povidlová omáčka (1,3,7,9) |
425,- |
|
Dančí bok s bylinkami, pyré z černého kořene, houbové ragú a omáčka demi glace (7,9) |
395,- |
|
Jelení hřbet, variace řepy, glazovaná zelenina a bordelaise omáčka (7,9) |
545,- |
Dezerty
|
Estragonový mousse, černá rybíz, kořeněná drobenka, portské víno a pistácie (1,3,7,8) |
245,- |
|
Perníkové knedlíky s nugátem, karamelizované blumy a povidlová omáčka (1,3,7) |
245,- |
Svatomartinské husí hody 11.11.-16.11.
Předkrmy
|
Pafrait foie gras, černý rybíz a brioška z červené řepy (1,3,7) |
345,- |
|
Husí rilletes, brusinky, čekankové chutney, bylinkový crumble a fíkový chléb (1,7,8) |
265,- |
|
Husí kaldoun, zelenina a bylinková omeleta (3,7,9) |
165,- |
Hlavní chody
|
Konfitované husí stehno s variací příloh dle Vašeho výběru |
695,- |
|
Svatomartinská husí roláda s játry a variací příloh dle Vašeho výběru |
650,- |
|
Variace příloh: Karlovarský knedlík (1,3,7) Houskový knedlík (1,3,7) Lokše (1,3,7) Červené zelí s řepou Kedlubnové zelí se zlatými rozinkami Bílé zelí |