Navigace

Letní menu

Letní menu

Předkrmy a polévky

Hovězí tartar, kapary, cornichony, parmezán, hranolky, listový salát a koktejlová omáčka 295,-
Rukolový salát, hrušky, marinovaná cibule, burrata, lískové ořechy a dresink z bílého balsamika 265,-
Panna cotta z feta sýru, quinoa salát, petrželové pesto a cherry rajčata 255,-
Kalamárové carpaccio, pečené papriky, mizuna, pinie a grep 345,-

Slepičí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi, zeleninou a bylinkami

99,- 

Tomatová rybí polévka, šafránové aioli a bylinková bageta

195,- 

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Jehněčí ramínko, smetanový špenát, šafránové spätzle, majoránková omáčka a pancetta 565,-

Supreme z perličky, variace květáku, ricottové noky a estragonová omáčka

445,-

Vepřová líčka na pivě, libečkové kroupy a marinovaná zelenina

395,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem 395,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka

395,-

Telecí hanger steak „veveraka“ , tartifflette, glazované šalotky, morek, pažitka a omáčka bordelaise

575,-

Dezerty a sýry

Variace crème brûlée s ovocem 235,-
Tvarohové knedlíky plněné meruňkami s anglickým krémem 235,-

Variace francouzských sýrů s domácím chutney

365,-


Odebírejte novinky na svůj e-mail